Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların taliı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya yakın ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.

Yol Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının canipı aralık otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı olur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart kapılara göre daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu mevki denetleme edilmelidir. 

Böylece imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mütehassıs Yangın Kapısı Fiyatları ve sükselı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page